Boganmeldelser

Velkommen til Floras sommerkøkken af Jenny Colgan

20. april 2021

Velkommen til Floras sommerkøkken af Jenny Colgan

Det her er en rigtig hyggebog, som jeg tænker vil egne sig fortrinligt som sommerferielæsning. Den er både letlæst og underholdende, og så emmer forsiden jo af sol og sommer. 

Bogen handler om den unge Flora MacKenzie, der har forladt sit barndomshjem på den stille skotske ø Mure. Hun bor nu i London, hvor hun midt mellem byens pulserende mylder har fundet tid til at blive godt og grundigt forelsket i sin travle, men noget så flotte chef, Joel.

En arbejdsopgave tvinger Flora tilbage til ølivet for en stund, og her venter en såret familie, der endnu ikke har tilgivet hende for at stikke af til storbyen efter morens død.

De usagte ord hænger i luften og sætter en dæmper for gensynets glæde. Hendes far og brødre giver ikke meget for Floras tilbagevenden, men da hun først får sat skik på huset og finder morens gamle notesbog med velkendte opskrifter, tør de langsomt op.

Den flotte chef Joel dukker selvfølgelig også op på øen, og Flora må sande, at hendes håbløse sværmeri stikker dybere end forventet. 

Den perfekte feel-good roman 

Jeg har hørt meget godt om Jenny Colgans hyggelige romaner og havde derfor temmelig høje forventninger til bogen her. De blev heldigvis indfriet hver og en.

Velkommen til Floras sommerkøkken er præcis det, bogens cover udstråler. Den er hyggelig, charmerende, sød og underholdende.

En perfekt feel-good roman til dig, der sætter pris på historier om kærlighed, karriere og bedårende, barsk natur. Den fungerede super godt som lydbog, men ellers tænker jeg også, at en fysisk version vil passe strålende til strandtasken.

Jeg skal helt sikkert læse flere bøger af Jenny Colgan, men spørgsmålet er, hvor jeg skal starte. Har du en favorit? 


Har du en ven eller to, som bare må læse det her?

Del på Facebook

Skriv en kommentar

K.B. Assenholm

K.B. Assenholm

Selvudgivende forfattertype med stor kærlighed for ord og chokolade. På bloggen her finder du skriverier om alt fra boganmeldelser, egne udgivelser, egne brølere og egne succeser.

K.B. Assenholm

danmarks hyggeligste nyhedsbrev

Det er altså super hyggeligt - det lover jeg. Du får både tips til gode bøger, historier fra skriveprocessen og måske en gif i ny og næ, hvis det går vildt for sig.

K.B. Assenholm

bogen der deler vandene

Min debutroman har fået masser af flotte stjerner og gode anmeldelser. Wauv altså, det gør mig simpelthen så glad! Der var også en enkelt eller to, som ikke var fan. Måske er det bare en af de bøger, der deler vandene?

følg med

Jeg poster lidt på Facebook og Instagram ind i mellem. Måske skriver jeg noget sjovt. Og måske er det virkelig kedeligt. Kig forbi og vurder selv...

K.B. Assenholm

den store hvad-vil-du-helst quiz

Jeg elsker at quizze, og derfor har jeg lavet en skør version af den klassiske hvad-vil-du-helst quiz. Vil du fx helst spise lort eller hotdogs? Måske bliver du overrasket over dit svar, når du ser valgmulighederne :-)

Danmarks hyggeligste nyhedsbrev

Her får du tips til gode bøger, historier fra skriveprocessen og måske en gif i ny og næ. Jeg skriver cirka en gang om ugen. Du kan selvfølgelig nemt afmelde dig, hvis det ikke var så hyggeligt som forventet.