Boganmeldelser

Everyone Worth Knowing af Lauren Weisberger

9. marts 2021

Everyone Worth Knowing af Lauren Weisberger

Indimellem er det bare skønt med en dejlig feel-good roman, som jeg ikke skal tænke alt for meget over, og sådan en roman er Everyone Worth Knowing.

Jeg snuppede den som lydbog efter anbefaling fra Miriams blok, og jeg har virkelig nydt den.

I bogen møder vi den 26-årige singlepige Bette, som har et temmelig kedeligt job med en temmelig irriterende chef. Hun kan ikke helt finde ud af, hvad hun vil med sin karriere, men pludselig kommer et potentielt drømmejob flyvende ind fra højre.

Bette ender i New Yorks glamourøse PR-verden, hvor både kendisser og sladderjournalister står i kø. Alt handler om at være det rigtige sted med de rigtige mennesker, og der skal knokles igennem, hvis du vil være noget ved musikken.

Bettes liv forandres til en evig strøm af eksklusive fester på byens hotteste natklubber. Det ville måske være meget fedt, hvis der stadig var plads til hendes gamle venner og til hende selv.

Hvor meget nyder Bette egentlig sit nye liv som it-girl? Og hvor længe kan hun holde til at se sit navn i en ondsindet sladderspalte, hvis ukendte skribent synes at forfølge hende?

Eventyrligt fashionabelt

Lauren Weisberger er nok mest kendt for Djævlen går i Prada, som jo også er blevet filmatiseret, og jeg må sige, at bogen her læner sig temmelig meget op ad sin succesrige forgænger. Everyone Worth Knowing spiller meget på de samme temaer med glamour, prestige, kærlighed og et arbejdsliv, der invaderer privatsfæren, men hvad gør det? Det fungerede super godt første gang, og det gør det også her.

Trænger du til en dejligt afslappende hyggeroman, så kan jeg altså varmt anbefale denne. Den findes vist ikke som fysisk bog mere, men den ligger som lydbog på de fleste store platforme. Jeg hørte den hos Nexstory i den engelske originalversion, og det fungerede super. 

Har du en ven eller to, som bare må læse det her?

Del på Facebook

Skriv en kommentar

K.B. Assenholm

K.B. Assenholm

Selvudgivende forfattertype med stor kærlighed for ord og chokolade. På bloggen her finder du skriverier om alt fra boganmeldelser, egne udgivelser, egne brølere og egne succeser.

K.B. Assenholm

danmarks hyggeligste nyhedsbrev

Det er altså super hyggeligt - det lover jeg. Du får både tips til gode bøger, historier fra skriveprocessen og måske en gif i ny og næ, hvis det går vildt for sig.

K.B. Assenholm

bogen der deler vandene

Min debutroman har fået masser af flotte stjerner og gode anmeldelser. Wauv altså, det gør mig simpelthen så glad! Der var også en enkelt eller to, som ikke var fan. Måske er det bare en af de bøger, der deler vandene?

følg med

Jeg poster lidt på Facebook og Instagram ind i mellem. Måske skriver jeg noget sjovt. Og måske er det virkelig kedeligt. Kig forbi og vurder selv...

K.B. Assenholm

den store hvad-vil-du-helst quiz

Jeg elsker at quizze, og derfor har jeg lavet en skør version af den klassiske hvad-vil-du-helst quiz. Vil du fx helst spise lort eller hotdogs? Måske bliver du overrasket over dit svar, når du ser valgmulighederne :-)

Danmarks hyggeligste nyhedsbrev

Her får du tips til gode bøger, historier fra skriveprocessen og måske en gif i ny og næ. Jeg skriver cirka en gang om ugen. Du kan selvfølgelig nemt afmelde dig, hvis det ikke var så hyggeligt som forventet.