Boganmeldelser

Tilstå af Colleen Hoover

15. april 2021

Tilstå af Colleen Hoover

Nu hvor jeg er begyndt at være aktiv på Instagram (100 år efter alle andre), bliver jeg eksponeret for lækre bøger som aldrig før, og jeg føler mig lidt som et barn i en slikbutik.

Jeg vil læse den og den og den. Alt med en flot forside drager mig, og får bogen en god anmeldelse med, så er jeg solgt. Derfor bugner min læseliste som aldrig før, men til gengæld føler jeg også, at jeg får læst nogle bøger, som jeg ikke ellers ville få læst.

En af dem er bogen bag dagens anmeldelse; nemlig Tilstå af Colleen Hoover. Det er sådan en lidt skør blanding af romance og drama med en snert af thriller, men jeg synes, det fungerede super godt.

I bogen møder vi pigen Auburn, som går rundt med store ar på sjælen og et brændende ønske om at genvinde det, hun har mistet. Auburn mangler penge og tager derfor et ekstra job hos kunstneren Owen Gentry. Og så begynder tingene at rulle…

Owen og Auburn tiltrækkes hurtigt af hinanden, men deres forhold præges af fortidens skygger og nutidens pres. Tilståelserne falder en efter en, men ingen af dem gør livet nemmere for Auburn og hendes mission.

Overraskende dyb og hjerteskærende

Puha altså, bogen her var noget mere hjerteskærende end forventet. Jeg havde regnet med en blanding af domestic noir thrilleren Bag facaden og en ren chick lit a la Everyone Worth Knowing, men her kom vi altså et lag dybere. Jeg følte virkelig med Auburn, og jeg havde lyst til at ruske i hende, så hun ville bevæge sig i en anden retning. Kender du det?

Når det er sagt, så er der stadig toner af den lette romance-genre, så du skal ikke forvente en helt tung og dyb historie. Men er du til en underholdende, letlæst og gribende fortælling med gode plottwists og en skøn slutning, så synes jeg, at du skal give bogen her et skud.

Jeg snuppede den som lydbog med oplæseren Tina Kruse Andersen, hvilket fungerede rigtig fint. 

Er du mere til den fysiske version, så kan den blandt andet købes her hos Saxo for en slik.

Har du mon læst noget af Colleen Hoover? Jeg kendte hende ikke før, men kan se at hun har skrevet en del bøger. Overvejer at begynde på den, der hedder Det ender med os

Har du en ven eller to, som bare må læse det her?

Del på Facebook

Skriv en kommentar

K.B. Assenholm

K.B. Assenholm

Selvudgivende forfattertype med stor kærlighed for ord og chokolade. På bloggen her finder du skriverier om alt fra boganmeldelser, egne udgivelser, egne brølere og egne succeser.

K.B. Assenholm

danmarks hyggeligste nyhedsbrev

Det er altså super hyggeligt - det lover jeg. Du får både tips til gode bøger, historier fra skriveprocessen og måske en gif i ny og næ, hvis det går vildt for sig.

K.B. Assenholm

bogen der deler vandene

Min debutroman har fået masser af flotte stjerner og gode anmeldelser. Wauv altså, det gør mig simpelthen så glad! Der var også en enkelt eller to, som ikke var fan. Måske er det bare en af de bøger, der deler vandene?

følg med

Jeg poster lidt på Facebook og Instagram ind i mellem. Måske skriver jeg noget sjovt. Og måske er det virkelig kedeligt. Kig forbi og vurder selv...

K.B. Assenholm

den store hvad-vil-du-helst quiz

Jeg elsker at quizze, og derfor har jeg lavet en skør version af den klassiske hvad-vil-du-helst quiz. Vil du fx helst spise lort eller hotdogs? Måske bliver du overrasket over dit svar, når du ser valgmulighederne :-)

Danmarks hyggeligste nyhedsbrev

Her får du tips til gode bøger, historier fra skriveprocessen og måske en gif i ny og næ. Jeg skriver cirka en gang om ugen. Du kan selvfølgelig nemt afmelde dig, hvis det ikke var så hyggeligt som forventet.